TopTrack: Snelle ‑ In M’n Bloed

Deze week is Snelle met In M’n Bloed de nieuwe TopTrack en hoor je hem extra vaak op HITradio915! 🔥


Snelle

Na de release van zijn album ‘Lars’ en de bijbehorende Netflixdocumentaire leek het misschien voor de buitenwereld alsof hij het wat rustiger aan deed. Maar niets is minder waar want ‘Lars’ is het meestgestreamde album van het jaar in Nederland en ‘Blijven Slapen’, zijn dikke nummer 1‑hit met Maan is ook nog het meest gestreamde song van het jaar 🔝🎤

In M’n Bloed

Een persoonlijk liedje over zijn jeugd en gezinssituatie. ‘Het kon bij ons ook nooit normaal gaan, maar ach wat is normaal?’ zingt Lars die het liedje klein houdt door veel alleen met gitaar te doen. De voor iedereen herkenbare situaties die Snelle in zijn muziek beschrijft is zijn grote kwaliteit. Hij weet met dit nummer, juist in de december periode, het familie gevoel naar boven te halen. Je wordt direct meegezogen in het verhaal en voelt de prettige sfeer.

Theater

Ook heeft hij naast de grote bühne nog een podium gevonden waar hij zich prettig voelt, de Nederlandse theaters! 🎭 De voorstelling is persoonlijk en brengt met zijn Lieve Jongens Band extra sfeer mee. Natuurlijk met zijn songs maar ook verrast Snelle het publiek met inside jokes en sterke verhalen.


Current track

Title

Artist