TopTrack: Maan ‑ Leven

Deze week is Maan met Leven de nieuwe TopTrack en hoor je hem extra vaak op HITradio915!


Maan

Twee weken geleden was ze nog te gast bij Angelo in Get Ready en nu heeft ze alweer een nieuwe track. De 24 jarige zangeres maakte vorige week bekend dat ze in Nederland een concert gaat geven in de Ziggo Dome. Een droom die uitkomt! “Ik wist niet of ik mijn droom gelijk werkelijkheid zou willen laten worden. Ik vond het ook zo mooi om mijn droom te houden en nog ergens naartoe te leven. Alleen wilde ik dit zo graag ooit meemaken in mijn leven, hier droom ik al van als kind, dat ik dacht: nu is het moment, dus we gaan er voor en nu voelt het ook wel goed. Ik heb het twee weken laten sudderen en toen ik dacht: ik ben toch ook gek als ik het niet zou doen”, liet ze in een interview weten.

Leven

Na tracks zoals Niks Is Heilig en Ze Lacht Maar Ze Huilt is het tijd voor een uptempo nummer. Leven! De titel dekt direct de lading. Het hing al even in de lucht dat Maan zou gaan samenwerken met de producer en songwriter Antoon, die vorige week nog de TopTrack had met Vluchtstrook. Hij produceerde dit nummer.

Clip

De videoclip spat van je beeldscherm. Ze laat letterlijk zien wat er nu speelt in haar leven en wie er belangrijk voor haar is. Vele vrienden zijn te zien en ook Snelle vliegt even voorbij. De boodschap is helder, Maan wil gewoon lekker leven!


Current track

Title

Artist