0%

Skempi Top 30 op HITradio 915

Posted By: Newsdesk On:


Vanaf 12 oktober is de zaterdag van HITradio 915 niet meer te negeren. Tussen 16:00 en 18:00 uur hoor je dan de 30 meest virale hits van Curacao, in de Skempi Top 30. Het online streamingsplatform wat boordevol staat met de nieuwste caribische hits levert de lijst in zijn geheel aan.

Volgens onze zendermanager Joris Reer zorgt Skempi net voor dat ene  onmisbare stukje in de muziekmix van de zender: “Op HITradio 915 hoor je dag in dag uit de populairste internationale hits van dit moment. Door de Skempi Top 30 maken we het plaatje compleet en blijf je als luisteraar ook op de hoogte van alles wat er lokaal hard gaat. Ik ben erg trots dat HITradio 915 als enige Nederlandstalige radiozender op het eiland wekelijks een podium biedt aan lokale helden als Gentz, Jeon en Menasa”.

De Skempi Top 30 is gebaseerd op het aantal streams van de laatste releases en zal dan ook wekelijks anders zijn. Managing Director van Skempi, Boudino de Jong: “Met het online platform bereiken we dagelijks al duizenden mensen, door de lijst nu ook op de hitzender van Curacao uit te zenden hopen we het aantal enthousiaste mensen nog verder uit te breiden.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors