0%

Puppy’s knuffelen bij CARF

Posted By: Newsdesk On:


Aanstaande zaterdag 14 april, organiseert de Curaçao Animal Rights Foundation (CARF) een puppy adoptie evenement! Hoe leuk is dat.

Het evenement zal plaatsvinden tussen 10 uur ‘s ochtends en kwart voor 12 ‘s middags aan de Beshiweg 1 in Dominguito. Ook dierenliefhebbers die niet kunnen adopteren zijn van harte welkom tijdens het evenement. Alleen knuffelen mag natuurlijk ook;)

Alle aanwezige puppy’s en jong volwassen honden zijn gechipt en up-to-date met hun vaccinaties. De adoptiekosten zijn Nafl. 150,- per hond. Dit geld is een tegemoetkoming in de kosten die zijn gemaakt voor de huisvesting, verzorging en voeding van de hond en is inclusief de castratie/sterilisatie en chip. Maar de toegang tot het evenement is gratis.

CARF streeft ernaar om alle honden die zij opnemen te socialiseren en vervolgens te herplaatsen.
En wie wilt zo’n schattige puppy nou geen goed leven geven? Donatie in de vorm van geld of goederen (puppyvervoer, nieuwe of gebruikte handdoeken, keukenrollen en schoonmaakmiddelen) zijn ook altijd welkom.

Voor meer informatie over de puppy’s of het adoptieproces van CARF kan men geheel vrijblijvend contact opnemen met carf.adoption@gmail.com. Meer informatie is ook beschikbaar via www.facebook.com/carfcuracao en www.carfcuracao.com.

Tot zaterdag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors