Kris Kross, Antoon & Sigourney ‑ Vluchtstrook

Deze week is Kris Kross Amsterdam samen met Antoon & Sigourney K met het nummer Vluchtstrook de TopTrack en hoor je hem extra vaak op HITradio915!

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam staat inmiddels bekend om hun samenwerkingen met bekende Nederlandse artiesten. Het dj‑trio werkte in de afgelopen jaren al samen met Maan, Tabitha, Rolf Sanchez, Emma Heesters, Lil Kleine en Bilal Wahib. Met hun nieuwe release mogen ze ook Antoon, bekend van de hit Hyperventilatie & Bootje, en Sigourney K, die succes boekte met Vreemde Voor Mij, aan dit lijstje toevoegen.

Antoon & Sigourney K

Valentijn Verkerk, beter bekend als Antoon, hoopt na Hyperventilatie en Leuk een nieuwe hit op zijn naam te zetten. Zijn mengelmoes aan hiphop en pop blijft niet onopgemerkt. Naast rapper is hij ook zanger en tekende een contract als producer bij Dreamteam Music. Sigourney K hoopt met deze samenwerking bij het grote publiek door te breken. Toch heeft ze al behoorlijk wat ervaring als singer‑songwriter. Zo schreef ze al verschillende tracks voor Bilal Wahib, Ronnie Flex, TP4Y en B‑Brave.

Vluchtstrook

De plaat waarmee Kris Kross Amsterdam samen met Antoon & Sigourney K de hitlijsten willen bestormen heeft een jaren ‘80 vibe. En als je goed luistert heeft Kris Kross Amsterdam samples gebruikt van Have You Ever Been Mellow uit 1996. Het nummer gaat over het samen zijn, verlangen naar je partner en niets liever willen dan samen op de bank liggen. ‘Met 130 op de vluchtstrook, zodat we samen zijn’, hoor je voorbijkomen. Net zoals de woorden ‘Hyperventilatie’ en Klootzak’.


Current track

Title

Artist