PERSBERICHT – Angelo Wensing wordt eerste DJ op HITradio 915

WIILLEMSTAD – Radiozender HITradio 915 gaat uitbreiden. De afgelopen tijd weten steeds meer luisteraars de weg naar het jongste radiostation van Curaçao te vinden. Vanaf november zal op de non-stop zender voor het eerst een DJ te horen zijn: Angelo Wensing (25 mei 1996, Almere) arriveert binnenkort vanuit Nederland.

De opzet van HITradio 915 blijft ‘Altijd Alle Hits’. Dat betekent een mix van de grootste hits, edm, hiphop, reggeaton en Dutch urban, met zo weinig mogelijk onderbrekingen. De stem van Angelo Wensing zal voornamelijk in korte, strakke presentaties te horen zijn. Op welke uren de DJ exact te horen zal zijn, maakt de zender later bekend.

De keuze voor Wensing voelt volgens station manager Maarten Schakel als de juiste: “Mensen luisteren graag naar HITradio 915 voor de herkenbare non-stop hitmix. We denken ze nóg meer een plezier te kunnen doen, als we wat inhoud toevoegen, in een strak jasje en op de juiste momenten, zodat luisteraars lekker in de flow van de muziek kunnen blijven. Denk daarbij aan prijzenacties, interviews met bekende artiesten, een sterke link met het uitgaansleven en thema’s die spelen onder jongeren. Veel daarvan zal zich ook online afspelen. Angelo is een allrounder die precies snapt hoe jonge mensen zich bewegen en wat ze belangrijk vinden.  Daarnaast is hij met zijn ervaring bij onder andere Talpa’s XM Talent Station gezegend met de kwaliteiten van een strakke radiomaker.”

Wensing zelf kan niet wachten om te beginnen: “Iedere dag radio maken, aan de slag gaan met online content en ook nog eens flirten met live evenementen. Dat is waar ik me het liefst mee bezig houd! De lekkerste hits draaien en ook serieus bezig gaan met het verder uitbouwen van een supertof en interactief radiostation, ik kijk er enorm naar uit! Tijd om te gaan vlammen op een prachtig tropisch eiland met een super enthousiast team.” In Nederland was Wensing behalve bij Talpa’s XM ook te horen bij de streekomroep ZO!34 en runde hij zijn eigen evenementenbureau. “De stap naar Curaçao is spannend, maar tegelijk natuurlijk ook een dream-come-true. En in deze nieuwe job kan ik volledig mijn ei kwijt.”

HITradio 915 is het jongste radiostation van Curaçao. Sinds enkele maanden zijn alle jingles op het station in drie talen te horen, Nederlands, Engels en Papiamentu, om nog meer bij de jonge doelgroep aan te sluiten. Angelo Wensing zal in de loop van november voor het eerst op HITradio 915 te horen zijn. De zender is te beluisteren op 91.5 FM op Curaçao en via www.hitradio915.com.


Current track

Title

Artist