0%

10 tips om de Curaçaose zomer door te komen

Posted By: Newsdesk On:


Dat het de laatste tijd weer HEET is, is een understatement. Maar no worries! Hieronder 10 tips om de Curaçaose zomer te overleven.

1. Normaal gesproken voel je je al gauw schuldig als je lekker een dagje op de bank wil Netflixen, maar met deze temperaturen is het gelukkig helemaal acceptabel om je overdag terug te trekken in de airco! Netflix aan en je merkt niks van de hitte buiten.   

2. Mañana Mañana! Waarom uitstellen tot morgen als je het ook tot overmorgen kunt uitstellen.. Doe vooral niet teveel vandaag wat je ook morgen kunt doen, het is veel te heet om je druk te maken! 

 

3. Laat de stamppot even voor wat het is, daar is het nu veeel te warm voor. Waarschijnlijk krijg je al bijna geen hap door je keel met deze hitte, kies dus ook voor licht verteerbaar eten, zoals lekkere zomerse salades en vers fruit! 

4. Ga je normaal na school/werk/stage meteen naar huis? Misschien dat een kleine D-Tour langs het strand nu geen overbodige luxe is! Neem je bikini/zwembroek mee, en duik na het werken lekker in de zee. Gegarandeerd dat je aan het eind van de dag alweer vergeten bent dat je die dag überhaupt gewerkt hebt!  

5. Wat is er fijner dan lekker buiten eten, liefst op het strand met een bubbeltje en natuurlijk een prachtige zonsondergang!

6. Jullie bezwete lichamen dicht tegen elkaar meedeinend op zwoele bachata. Pak elkaar maar lekker ongegeneerd en stevig vast.

7. Wat is er fijner dan na een avondje zwoel gedanst te hebben op een adembenemend mooi strandje te eindigen, je lover diep in de ogen kijken en eindeloos lieve dingen tegen elkaar te zeggen… Of gewoon skinny dippen natuurlijk. Gelukkig het hele jaar door mogelijk! 

8. Ultieme romantiek? Wat dacht je van overnachten op een onbewoond eiland? Een heel eiland voor jullie alleen om ongegeneerd van elkaar te genieten tijdens een overnachting op Klein Curaçao.

9. Valt de romantiek toch tegen? Of je date? Bier en wijn smaakt altijd beter met warme temperaturen! Zo maak je er toch nog een leuke avond van.

10.  Verliefd worden op Curaçao doe je natuurlijk met de hete hits van 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors