0%

8 “uitdagingen” als je bezoek uit NL krijgt

Posted By: HITradio 915 On:


Het blijkt dat het krijgen van bezoek vaak met een paar herkenbare terugkomende “uitdagingen” komt. We hebben de grootste voor je op een rij gezet:

1. Eerlijk is eerlijk, hoe fijn is het om je favo vriend/vriendin/familielid uit de schuifdeuren van Hato te zien komen! Daar neem je graag een middag vrij voor om ze op te halen toch?! 

2. Als je geluk hebt, of pech, dan heb je vast wel een kamertje over in je appartement/huis, sommige hebben zelfs een apart appartementje bij hun huis! Ideaal voor je bezoek om te crashen, want zelfs een AirBnB is tegenwoordig best prijzig. Ze besparen dan ook lekker wat geld door bij jou te verblijven tijdens hun vakantie. Maar na 3 dagen verlang je stiekem toch naar even wat tijd voor jezelf… 

3. Nadat je ‘s avonds lekker samen gegeten hebt, stort je bezoek meestal de eerste avond rond een uur of 8 in.. In NL is het immers al midden in de nacht! Op zich prima natuurlijk, behalve dan dat ze de volgende dag meestal al rond 5 uur ‘S OCHTENDS wakker zijn, en ja ze zijn op vakantie, dus laten we om 8 uur al naar het strand gaan! 

4. Omdat je, nadat je de hele dag gewerkt hebt, geen zin hebt om een hele maaltijd voor zoveel mensen in elkaar te flansen(je bezoek heeft de hele dag ergens op het strand gelegen dus daar kun je ook niks van verwachten), ga je elke avond maar weer mee uit eten. Dat je bezoek voor deze vakantie gespaard heeft en dus een budgetje heeft ingepland om lekker uit eten te gaan is logisch.. alleen geldt dit natuurlijk niet voor jou..

5. “Is er vanavond nog iets te doen?” Iedereen die bezoekers ontvangt kent deze vraag wel. Het is woensdagavond, je hebt de hele dag gewerkt, en wil het liefst met een netflixje op de bank hangen. Maar dat kan niet, want je hebt bezoek.. En dus wordt je weer op sleeptouw genomen langs alle hotspots.. Super gezellig natuurlijk… tot je weer om 8 uur ‘s ochtends met je brakke hoofd achter je PC zit op werk.. 

6. “Neem je wel vrij als wij er zijn?” Ook iedereen kent deze wel. Naast dat je al 2 dagdelen kwijt bent aan het ophalen en wegbrengen van je bezoek, neem je toch ook nog 1 of 2 dagen lekker vrij, zodat je ze het eiland kan laten zien! Eerlijk is eerlijk, het is ook wel erg gezellig, en je wil ze natuurlijk alle hotspots laten zien van ons Dushi Curaçao! Maar 3 dagen minimaal vrij per bezoek.. en dat een keer of 3 per jaar.. Daar gaan je vakantiedagen.. Dat wordt overwerken om zelf ook nog een keer op vakantie te kunnen! 

7. Trots dat je bent op alle mooie plekjes op Curaçao! Je laat ze dan ook graag aan je bezoek zien! Tenminste.. tijdens het eerste jaar ja!! Als je voor de 88ste keer bij Sheta Boka bent geweest, ken je het riedeltje wel.. uiteindelijk geef je je bezoek een kaart mee van Curaçao, omcirkelt alle plekken die ze niet mogen missen, en plan je zelf een leuke activiteit of stranddagje in om met je bezoek te gaan doen! 

8. Als je bijna denkt dat je het niet meer aankan, komt dan toch het einde weer in zicht.. en dan wordt het toch weer pijnlijk duidelijk hoe leuk jullie het eigenlijk hebben gehad, hoe dankbaar je moet zijn dat jouw vrienden en/of familie helemaal vanuit Nederland speciaal naar Curaçao zijn gekomen om je te bezoeken, en komt het pijnlijke besef dat je ze waarschijnlijk weer veeeel te lang niet gaat zien! Vaak komt dit gevoel net voor “het roltrapmoment” op Hato.. Ayoo bezoek! Tot de volgende keer, doen we het graag fijntjes weer over!! 

Je bezoek vermaak je onderweg en thuis natuurlijk met de hete hits van


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors